057 42 20 67Maak afspraak

Parket


De warmte en schoonheid van een hoogwaardige parketvloer op basis van Europees eiken is een meerwaarde voor elk interieur en ondersteunt de hedendaagse architectuur.

Verkiest u zwevende plaatsing?  Of liever verlijmd?

Parky


Parky is een meerlagig parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat.
Parky houten vloeren zijn even gemakkelijk in installatie en onderhoud. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Parky fineerparket is echt hout,
geen imitatieprint. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout.


Een duurzame houten vloer
Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springt Parky er zuinig mee om: we gebruiken enkel het hout dat we nodig hebben
om een kwalitatieve, sterke vloer te maken. Het hout van Parky-parket komt uit duurzaam beheerde bossen.
Elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, en bovendien 100% Belgisch.


Écht hout
Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak.
Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look gecombineerd met de warmte van hout.


Ultrastrek en krasbestendig
Maak je geen zorgen om krassen. Parky vloeren zijn supersterk. Met de nieuwe Titanium finish die acht stevige vernislagen telt,
is je houten droomvloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.
Elke plank bestaat bovendien uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket.
Leg Parky dus met een gerust hart in je living, gang, keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby,
een kantoorruimte of een boetiek.


Waterbestendig oppervlak
Iets morsen, het is gauw gebeurd. Gelukkig is je nieuwe droomvloer daar tegen bestand. Elke Parky-plank heeft een waterdicht oppervlak,
op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd,
dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.


Vloeren die je lucht gezonder maken
Om onze planken af te werken, gebruikt Parky enkel waterbeitsen, lijmen zonder vluchtige organische stoffen en lak met een minimum aan schadelijke solventen.
De wetenschap bewijst het: de luchtkwaliteit verbetert daar waar Parky op de vloer ligt. En daarom scoren we kwaliteitslabel A+.

Cabbani


Cabbani maakt de brug tussen de warmte en schoonheid van een hoogwaardige parketvloer op basis van Europees eiken en hedendaagse architectuur.

Dankzij het “à la carte systeem” kan u zelf uw droomvloer samenstellen op basis van een toplaag van 2, 3.2 of 5.5 mm, HDF of berken multiplex en een ruim aanbod van stijlvolle en trendy kleuren. Onze Franse productie garandeert trendy producten met respect voor de natuur en de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit.

The Twelve


Wat ecologische voetafdruk betreft, hebben wij een voetje voor. Hoezo? Wel, The Twelve staat garant voor duurzaam bosbeheer. Elke plank is vervaardigd uit 100% Europees hout en bewerkt door mensen met liefde voor hout in elke vezel van hun lichaam. Door vakmensen. Elk product is dus vervaardigd uit eiken van dichtbij, wat ervoor zorgt dat ook jij je steentje bijdraagt tot een duurzamere wereld. The Twelve, da’s hout dat houdt van natuurbehoud.

vriendelijke service

gratis advies

heel grote stock

alles voor uw project

Wij bieden kwaliteitsmaterialen met knowhow en excellente service

Ons bedrijf

Binnen deze afdeling van Bouwmaterialen Samyn vindt u een zeer brede waaier aan materialen. Kort samengevat, alles wat zich aan of rond een woning of gebouw kan bevinden, wordt door ons aangeboden. We hebben een uitgebreid gamma aan bouwmaterialen op stock, zowel voor afhaling als voor levering en we richten ons zowel naar aannemers als particulieren.
Openingsuren Afhalingen

Maandag t.e.m. vrijdag:
van 7u00 - 12u00 en van 13u tot 17u00
Zaterdag:
van 7u00 - 12u00 (namiddag gesloten)
Stabilisé en droge beton: 7u00 - 11u30
Zaterdagnamiddag is de centrale niet open.
Openingsuren Toonzaal

Maandag t.e.m. vrijdag:
van 7u00 - 12u00 en van 13u00 - 17u00
Zaterdag:
van 7u00 - 12u00 en 13u30 - 16u30
Contact

Langemarkseweg 2
8904 Boezinge
België

Tel: 057 42 20 67