057 42 20 67Maak afspraak

Afboording


Voor elke tegel of afwerking die u kiest bestaan er 

bijpassende afboordingen om van je tuin één geheel te maken.

Betonboordsteen / palissade


 
Boordstenen zorgen voor een stevige afboording. Deze kunt u verkrijgen in verschillende hoogtes en in kleur antracite of grijs.
Met de afgeschuinde borduren kiest u voor een hoogkwalitatieve afwerking van uw tuin. Bochten maken wordt als een kinderspel. Na verloop van tijd worden deze borduren onzichtbaar en ze zorgen ervoor dat het gras niet verder kan groeien. 
Een afboording kan ook met palissades. Dit zijn afzonderlijke paaltjes die een ronde of strakke afwerking hebben, verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo kunt u ook hogere verschillen opvangen.
 
 
 

Boordsteen in natuursteen


 
Boordstenen in natuursteen  zorgen voor een natuurlijk ogende afsluiting van uw oprit, terras of bloemenperk. In ons assortiment hebben we steeds verschillende afmetingen op stock zodat we u snel verder kunnen helpen.
 

Afboording in aluminium


 
Deze afboordingen zijn ontworpen om op een eenvoudige, snelle en esthetische manier tuinpaden, terrassen, bloem- en grasperken, parkeerplekken of opritten van een mooie afwerking te voorzien. Er zijn verschillende types en kleuren mogelijk (aluminium, zwart gelakt, cortenstaal)
 
 
 
 

EcolatEen mooie tuinafboording voor gazon, tuinpad, border, moestuin en vijver is best ook duurzaam en makkelijk te plaatsen.

Ecolat is ecologisch, gefabriceerd uit 100% gerecycled kunststofafval en heeft een bijzonder lange levensduur. Het perfecte alternatief voor een hardhouten afboording.
Ecolat is verkrijgbaar in de vorm van lange rechte latten voor rechtlijnige en strakke borders en buigzaam op rol voor bochten en glooiingen.
Met zijn natuurlijke look plaatst Ecolat zich strak en fraai in zowel privétuinen als openbare ruimtes. Door middel van Ecopic paaltjes is een solide bevestiging gegarandeerd.

Wij bieden kwaliteitsmaterialen met knowhow en excellente service

Ons bedrijf

Binnen deze afdeling van Bouwmaterialen Samyn vindt u een zeer brede waaier aan materialen. Kort samengevat, alles wat zich aan of rond een woning of gebouw kan bevinden, wordt door ons aangeboden. We hebben een uitgebreid gamma aan bouwmaterialen op stock, zowel voor afhaling als voor levering en we richten ons zowel naar aannemers als particulieren.
Openingsuren Afhalingen

Maandag t.e.m. vrijdag:
van 7u00 - 12u00 en van 13u tot 17u00
Zaterdag:
van 7u00 - 12u00 (namiddag gesloten)
Stabilisé en droge beton: 7u00 - 11u30
Zaterdagnamiddag is de centrale niet open.
Openingsuren Toonzaal

Maandag t.e.m. vrijdag:
van 7u00 - 12u00 en van 13u00 - 17u00
Zaterdag:
van 7u00 - 12u00 en 13u30 - 16u30
Contact

Langemarkseweg 2
8904 Boezinge
België

Tel: 057 42 20 67